Skip to content

Onze behandelingen

zeshoek

Kleuring

Dit is onze basic kleurbehandeling – Heel uitgebreid kleurgamma met of zonder ammoniak – Dekt alle grijze haren!

zeshoek

Keratinebehandeling

Een keratinebehandeling is een behandeling die de pluis in je haar wegneemt en je haar gladder en gezonder maakt. Krullen worden steiler en het haar wordt gemakkelijker om in model te brengen. De keratine blijft minimum 4 tot 6 maanden in je haar bij gebruik van de juiste producten thuis. 

zeshoek

Kleurshampoo

Ook wel toner of gloss genoemd –  Dekt de allereerste grijze haren – Amoniakvrij – Geeft glans – Je kan er niet lichter mee kleuren dan je eigen haarkleur.

zeshoek

Balayage

Fijne lokjes die in je haar worden gezet – Ook bekent als highlights, meshes, zoneffect… – Geeft een mooie kleurschakering doordat je met verschillende kleuren kan werken – Vooral voor blonde kleuren

zeshoek

Balayage + Toner

Balayage word bijgewerkt en daarna wordt er een kleurspoeling over gezet om een bepaalde weerschijn te geven bv: As, Grijs, Caramel, Koper….

zeshoek

Foilayage

Je wil een grote kleurverandering of je wil heel licht blond gaan, kies dan de foilayage behandeling. Hierbij worden er heel veel lokjes getrokken in je haar, kort op elkaar voor een zo blond mogelijk resultaat. Na de foilayage wordt er standaard een toner gezet voor het mooiste resultaat.

zeshoek

Permanent

Van steil haar naar krullend haar – Permanente behandeling die moet uitgroeien – Geeft een natuurlijk krullend effect, geen grote waves zoals met steiltang of krultang