Skip to content

Over mij

Younique 3

Because YOU are YOUNIQUE

Ik ben Melissa, kapster en zaakvoerder van mijn eigen salon YOUNIQUE

Al van kinds af wou ik kapster worden. Een droom die ook werkelijkheid werd. Na jaren ervaring in verschillende salon’s werd het tijd voor mijn eigen plekje, mijn eigen kapsalon.

Een plek waar elke klant zich welkom voelt, tot rust komt en kan genieten van ME-time. Bij Younique knippen we dan ook dames, heren en kindjes.

Recent is het kapsalon verhuisd en dus volledig nieuw. Heel trots verwelkom ik je dan ook graag in mijn splinternieuwe unieke salon.

Met behulp van de juiste producten, techniek en een goede kleuranalyse streef ik naar het behalen van het gewenste resultaat. Ik blijf streven naar vernieuwing om steeds up to date te blijven met de nieuwste trends en behandelingen.

Ben je op zoek naar iets of zit je met iets in je hoofd? Met veel plezier luister ik naar jou en geef  ik jou advies op maat. Het geeft me dan ook super veel voldoening om iemand tevreden buiten te laten gaan.

Ik werk alleen maar ben wel op zoek naar een gemotiveerde stagiaire die mij in de toekomst kan bijstaan. Dus…. Ben jij een student haartooi en op zoek naar een leuke stageplaats. Je mag altijd contact opnemen.

Tot snel!

X Melissa